El PP reclama un estudi per detectar els punts negres del sistema viari de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els populars ho veuen necessari per l'elevat volum de trànsit que viu la ciutat

Els populars ho veuen necessari per l'elevat volum de trànsit que viu la ciutat

El grup municipal del Partit Popular demana a l'equip de govern un estudi per analitzar els 'punts negres' de la circulació viària a la nostra ciutat. Segons els populars, aquest treball és necessari perquè Sant Cugat té un volum de trànsit elevat ja que els ciutadans dels districtes han de recórrer al cotxe per desplaçar-se al centre.

El PP demana un estudi rigorós per analitzar els punts negres de la circulació viària en el nostre municipi. El treball hauria d'incloure aquells espais on hi ha més col·lapse circulatori i aquells on es registren més accidents de trànsit. Segons els populars, l'estudi hauria de tenir en compte l'opinió de la Policia Local, perquè és un cos que coneix bé els problemes circulatoris del municipi.

La portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha explicat que l'estudi ha de servir per prendre mesures adients per millorar la circulació viària a la ciutat.

Berta Rodriguez

Volem saber els punts negres del municipi per poder pendre mesures


Els populars santcugatencs també han afegit que el consistori ha de facilitar rutes alternatives i ràpides als habitants dels districtes. Segons el PP, aquests veïns no tenen altre remei que agafar el cotxe per desplaçar-se al centre.

Berta Rodríguez

La circulació es podria fer més agradable per a les persones que no tene altre remei que agafar el cotxe.


Per als populars. un estudi d'aquestes característiques és molt necessari per una ciutat com Sant Cugat que encara ha de créixer encara més en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.