El PP demana mesures per acabar amb la brutícia, les pintades i la inseguretat


  • Comparteix:

La brutícia i la seguretat ciutadana seran els eixos principals de l'actuació del grup municipal del PP per a l'any 2006. La portaveu popular, Berta Rodríguez, assegura que no n'hi ha prou amb fer una campanya de civisme i demana a l'equip de govern que faci complir les ordenances i sancioni els infractors.

La lluita contra la brutícia i les pintades centrarà el gruix de les iniciatives del PP en aquest any 2006. Així ho ha anunciat la portaveu del grup municipal, Berta Rodríguez, que considera que s'ha de reforçar la neteja dels carrers i sancionar a tot aquell que infringeixi l'ordenança municipal. Rodríguez diu que no n'hi ha prou amb el programa de civisme impulsat per l'equip de govern, sinó que cal aplicar rigorosament les sancions previstes.

Berta Rodríguez

La iniciativa fonamental serà la lluita contra la brutícia i les pintades. Presentarem una moció perquè es reforci la neteja i es posin més sancions als qui embruten. S'ha d'aplicar de veritat l'ordenança en vigor.


El grup municipal del PP també ha mostrat la seva preocupació per la seguretat ciutadana i, en concret, per les agressions protagonitzades per un grup de joves que, segons els populars, provoquen una sensació d'inseguretat entre la població. Berta Rodríguez demana a l'equip de govern mesures per combatre aquest problema i evitar que s'estengui, com ha passat en altres ciutats de la comarca.

Berta Rodríguez

Ens preocupa la seguretat ciutadana. Hi ha determinades tribus urbanes que es reuneixen en llocs concrets i que continuen molestant. L'equip de govern ha de posar mesures correctores.


El grup popular considera que l'actual és un 'mandat de transició', ja que els grans projectes de ciutat es van definir en l'anterior etapa política, amb el PP al govern. Entre les fites més destacades de l'any polític que ja s'ha acabat, els populars destaquen l'acord per a l'eliminació de la línia d'alta tensió que travessa una zona de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.