Berta Rodríguez afirma que els ciutadans fugen de les ciutats governades pel PSC


  • Comparteix:

La presidenta del PP ha aprofitat les dades del cens de població de l'Institut Nacional d'Estadística per carregar contra els socialistes. Segons Berta Rodríguez el fet que els 5 municipis de Catalunya que més població perden siguin governats pel PSC, demostra que els ciutadans fugen de la mala gestió socialista.

Per la presidenta del PP, les dades de població són una mostra quantificable de la ineficàcia dels socialistes. Berta Rodríguez ha afirmat que els ciutadans fugen de la incapacitat de governar del PSC.

Berta Rodriguez

El PSC no té un projecte municipal i no fa una bona gestió dels ajuntaments


La popular ha destacat que ciutats com Barcelona, L'Hospitalet, Santa Coloma, Badalona, Cornellà i Sant Adrià, totes governades pels socialistes, són les ciutats que perden més població.

En contraposició, ha situat Sant Cugat, com exemple de creixement. Berta Rodríguez assegura que la gent es queda a viure a Sant Cugat gràcies a la feina feta per l'equip de govern, i la qualitat de vida que es respira al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.