Les Joventuts Socialistes demanen un gabinet jurídic municipal que defensi els drets laborals dels joves


  • Comparteix:

Ja han  presentat la proposta en el marc del Pla Local de Joventut

Ja han presentat la proposta en el marc del Pla Local de Joventut

Les Joventuts Socialistes de Sant Cugat aposten per la creació d'un gabinet jurídic municipal per defensar els drets laborals dels joves de la ciutat. La formació ja ha presentat la proposta en el marc del Pla Local de Joventut i espera que l'equip de govern la tiri endavant.

La creació d'un servei d'assessorament laboral per als joves del municipi és un dels projectes prioritaris de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat per aquest any. El primer secretari de la formació a Sant Cugat, David Gutiérrez, considera que l'Ajuntament hauria de prestar aquest servei de forma gratuïta o a un preu simbòlic.

David Gutiérrez

Apostem per la creació d'un gabinet jurídic per defensar els drets laborals dels joves, gratuït o amb un cost simbòlic. És un servei que hauria de crear l'Ajuntament.


Les Joventuts Socialistes ja han presentat aquesta proposta en el marc del Pla Local de Joventut i esperen que l'equip de govern l'assumeixi i la tiri endavant. De tota manera, no descarten fer arribar aquest projecte al ple municipal a través d'una moció del grup socialista.

D'altra banda, aquesta formació engegarà a finals d'aquest mes una campanya sobre l'oci nocturn a Sant Cugat per difondre els drets i els deures del jovent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.