Les JERC acusen les JSC de fer 'ús partidista' del Pla Local de Joventut


  • Comparteix:

Les JERC de Sant Cugat acusen les Joventuts Socialistes (JSC) de fer un ús partidista del Pla Local de Joventut. La branca juvenil republicana considera 'lamentable' que les joventuts del PSC s'hagin apropiat públicament de la proposta de crear un gabinet d'assessoria laboral per al jovent. Segons les JERC, les iniciatives són de tots els participants en el pla.

Les joventuts republicanes critiquen que les JSC hagin explicat públicament que han proposat la creació d'un gabinet d'assessoria laboral per a joves. Els independentistes consideren que les propostes del Pla Local de Joventut no són exclusivament d'una de les entitats participants. Segons les JERC, les iniciatives del pla són de tots els participants en el debat.

El portaveu de les JERC, Ramon Puigneró, qualifica l'actitud de les JSC de 'lamentable'.

Ramon Puigneró

Les propostes del pla no són de cap partit. És lamentable que unes joventuts polítiques facin un ús partidista del Pla Local de Joventut.


Les JSC van explicar la setmana passada que havien proposat la creació d'un gabinet jurídic d'ajut laboral en el Pla Local de Joventut. Les joventuts del PSC van afegir que també contemplen fer arribar el projecte al ple municipal amb una moció del grup socialista si no prospera en el pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.