L'Audiència Nacional estudia avui si accepta el retorn dels 'papers de Salamanca'


  • Comparteix:

A l'espera de la decisió, l'Ajuntament tornarà a penjar una pancarta de benvinguda als documents, després que la primera hagi estat malmesa

A l'espera de la decisió, l'Ajuntament tornarà a penjar una pancarta de benvinguda als documents, després que la primera hagi estat malmesa

El retorn dels 'papers de Salamanca' continua pendent de la decisió que prengui l'Audiència Nacional espanyola, que avui estudia si accepta aquest trasllat. A l'espera de la decisió, Sant Cugat continua esperant l'arribada, en breu, d'aquests documents. L'Ajuntament ja ha anunciat que penjarà una altra pancarta de benvinguda, després que aquest cap de setmana algú malmetés el cartell col·locat a l'ANC. D'altra banda, l'equip de govern anuncia que està preparant un acte de rebuda als documents.

Mentre l'Audiència Nacional espanyola estudia avui, en vista pública, si accepta el retorn dels 'papers de Salamanca', l'Ajuntament de Sant Cugat espera que el trasllat dels documents es faci en breu i ja ha començat els treballs per reparar la pancarta malmesa. El consistori contempla fer un altre cartell si no es pot arreglar el que fins a la matinada de dissabte a diumenge penjava davant de l'ANC.

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, afirma que no tenen cap informació de qui pot haver malmès la pancarta.

Jordi Puigneró

L'únic que sabem és que algú va trencar la pancarta la matinada de dissabte a diumenge. No sabem qui ha estat el responsable de l'acció.


D'altra banda, Puigneró ha anunciat que les àrees de Cultura, Comunicació i Relacions Institucionals de l'Ajuntament estan preparant un acte de benvinguda als documents. El regidor no ha avançat cap detall de la rebuda, tot i que ha afirmat que serà un acte diferent al que organitzarà el govern de la Generalitat.

Jordi Puingeró

Cultura, Comunicació i Relacions Institucionals estem analitzant quin acte farem per rebre els documents. Ha de ser un acte a l'alçada de l'esdeveniment.


A la pancarta malmesa aquest cap de setmana, s'hi podia llegir 'Benvinguts a Catalunya. Benvinguts a Sant Cugat' i les paraules 'història', 'justícia', 'dignitat', 'concòrdia' i 'identitat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.