El PSC proposa un 'consell permanent' de caràcter tècnic per millorar el Consell de Cultura


  • Comparteix:

Els socialistes presentaran la seva proposta aquest divendres a la resta de partits

Els socialistes presentaran la seva proposta aquest divendres a la resta de partits

El PSC presentarà aquest divendres a la resta de grups polítics una proposta per millorar el funcionament del Consell de Cultura, l'òrgan sectorial de participació que agrupa les entitats de l'àmbit cultural. Els socialistes aposten per crear un 'consell permanent' amb un perfil més tècnic per guanyar operativitat, complementat amb una 'assemblea d'entitats' on tots els col·lectius puguin dir la seva sobre les polítiques culturals.

El PSC presentarà la proposta a la resta de formacions aquest divendres, durant una comissió informativa de l'àrea de Cultura convocada amb el propòsit de discutir propostes per millorar el funcionament del Consell de Cultura.

La proposta socialista passa per la creació d'un 'consell permanent' més reduït, amb una secretaria tècnica, complementat amb un consell de participació, que podria anomenar-se 'assemblea d'entitats', on tots els col·lectius que ho vulguin puguin dir la seva sobre les polítiques culturals del municipi. D'aquesta manera es guanyaria operativitat, com explica la regidora socialista Neus Sotomayor.

Neus Sotomayor

Un consell permanent serviria per reduir el nombre de participants i augmentar l'operativitat. Hi hauria una secretaria tècnica i es podria reunir més sovint.


La proposta del PSC respon a una de les accions incloses al Pla de Cultura, que es va aprovar per unanimitat, i especialment a la petició reiterada per les entitats locals sobre la necessitat de buscar nous mecanismes de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.