Sirera veu amb bons ulls la secció local del Partit Popular


  • Comparteix:

El president del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, assegura que la secció local gaudeix de 'bona salut' i està preparada per afrontar la campanya electoral. Així s'ha expressat Sirera en un debat que ha ofert a simpatitzants i militants del PP aquest dilluns a la Casa de Cultura. Les declaracions de Sirera arriben després que el president local, Rafael Enríquez, dimitís passades les eleccions municipals per desavinences amb la portaveu municipal, Berta Rodríguez.

Una setantena de santcugatencs s'han apropat a la Casa de Cultura per parlar amb el president de PP català. Sirera s'ha mostrat confiat i ha assegurat que aquests són els comicis més importants després de la instauració de la democràcia. El president popular ha assegurat que si Rajoy és president, el TGV passarà pel Vallès, fet que, assegura, beneficiarà Sant Cugat.

En resposta a les preguntes dels periodistes, Sirera ha afirmat que considera necessari modificar el nom de la llei de 'matrimonis homosexuals' ja que, com s'ha expressat la candidata del PP per Barcelona, Dolors Nadal, un matrimoni 'és una unió entre un home i una dona'. El president popular ha assegurat que canviaria el nom de la llei i evitaria que els homosexuals no puguin adoptar criatures. Pel que fa a la llei que regula els avortaments, Sirera considera que ja és prou contundent i que hi ha prou consens com per no canviar-la.

A nivell local, Daniel Sirera assegura que el paper de Sant Cugat és cabdal en aquesta campanya electoral.

Daniel Sirera

Per nosaltres és cabdal. Ens hi juguem molt i estem convençuts que molts catalans davant la incertesa de la crisi econòmica poden veure en el PP una força política amb respostes.


Sirera també ha parlat de la 'bona salut' de la secció local del PP, malgrat que el seu president, Rafael Enríquez, va dimitir després de les eleccions municipals del 27 de maig per desavinences amb la portaveu municipal, Berta Rodríguez.

Daniel Sirera

La veritat és que jo crec que la gent està molt il·lusionada.


El president del PP de Catalunya també ha criticat la política d'ofertes fiscals que està duent a terme José Luis Rodríguez Zapatero, la qual ha qualificat d''almoina'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.