PSC-CpC assegura que qualsevol alternativa al govern de CiU passa per ells


  • Comparteix:

La formació aposta per un model de ciutat amb més equitat social i més equilibri territorial

La formació aposta per un model de ciutat amb més equitat social i més equilibri territorial

Els socialistes de Sant Cugat afirmen que qualsevol 'solució alternativa' a l'actual govern de CiU passa per PSC-Ciutadans pel Canvi. Des d'aquesta formació asseguren que arriba el moment d'apostar per un model de ciutat diferent al de la federació nacionalista i on predomini una major equitat social, amb un increment dels serveis públics, i un major equilibri territorial.

L'agrupació local del PSC ha volgut fer balanç dels dos anys i escaig d'aquest mandat, i ho han fet repassant les actuacions i les mocions que han dut a terme durant aquest temps i que se centren en 5 grans eixos: l'aposta per un increment dels serveis públics que afavoreixi una major equitat social, l'aposta per un major equilibri territorial, la demanda d'un projecte global de mobilitat i d'una millora del transport públic, la millora del govern de la ciutat amb diferents elements de participació ciutadana i transparència, i la propiciació d'un acord entre totes les forces polítiques pels grans temes de ciutat.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha assegurat que aquests eixos reflecteixen un projecte clar per la ciutat, molt allunyat del de CiU, i ha afegit que qualsevol alternativa al l'actual govern municipal passa per PSC - Ciutadans pel Canvi.

Salvador Gausa

Nosaltres tenim clar que el nostre és un projecte on hi ha d'haver més equitat social, a través de més serveis públics, i més equilibri territorial. Són elements diferenciadors del model de CiU i treballarem com a alternativa al govern que som


En aquest sentit, Gausa ha assegurat que el 'PSC vol ser ell alternativa'. Pel que fa a possibles aliances postelectorals, ha remarcat que això ja es parlarà en el seu moment però que el PSC té unes polítiques d'aliances i 'un cor'.

Salvador Gausa

El que vol el PSC és governar la ciutat i ser ell alternativa de govern, i no és que volguem, és que ho podem fer. Nosaltres tenim una política d'aliances i un cor. Ens sentim bé amb els governs d'esquerres i aquest és el nostre cor


De la seva banda, el primer secretari dels socialistes, Ferran Villaseñor, ha fet un balanç positiu de la feina que està fent el govern de l'EMD, a Valldoreix, remarcant algunes fites assolides com l'acord amb l'Ajuntament sobre les liquidacions pendents, l'eliminació de la línia d'alta tensió o la tasca que s'està fent per dotar aquesta zona d'equipaments.

Des del PSC s'han felicitat també pel treball que estan fent els governs de l'Estat i de la Generalitat i de la seva col·laboració amb el municipi, que es posa de manifest, diuen, amb el retorn dels 'papers' de la Generalitat Republicana, la construcció d'equipaments educatius o el projecte del futur hospital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.