ERC es desmarca de l'alcalde i nega que la Generalitat discrimini les seves àrees de govern


  • Comparteix:

Eduard Pomar diu que la relació dels republicans amb les conselleries és positiva

Eduard Pomar diu que la relació dels republicans amb les conselleries és positiva

El grup municipal d'ERC es desmarca de les declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, que va denunciar que alguns departaments de la Generalitat discriminen Sant Cugat. Els republicans asseguren que sempre han rebut un tracte satisfactori de les conselleries amb les quals es relacionen les àrees de govern que gestiona ERC.

El portaveu municipal d'ERC, Eduard Pomar, assegura que les àrees que gestionen els republicans dins l'equip de govern -Medi Ambient, Polítiques Socials i Joventut, Sanitat i Serveis Socials- sempre han rebut un tracte positiu de les conselleries corresponents. Per això, Pomar diu que els republicans no poden compartir les declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, que va criticar alguns departaments del govern català per donar un 'tracte discriminatori' a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Eduard Pomar

No podem dir que ens sentim discriminats. L'alcalde, en la seva funció, ha de tractar amb totes les conselleries, però nosaltres no podem coincidir amb les seves declaracions.


Pomar entén que les crítiques de l'alcalde es dirigien a conselleries molt concretes i a casos particulars, i no al conjunt del govern català, però remarca que els regidors republicans no han tingut cap problema en la seva relació amb els departaments de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.