El santcugatenc José Domingo serà el candidat de C's per Granada


  • Comparteix:

El portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament, el santcugatenc José Domingo, serà el cap de llista del partit a la circumscripció de Granada. Domingo ha explicat la decisió com una manera de 'simbolitzar' el vincle entre Catalunya i Andalusia.

La candidatura respon també a l'interès de Ciutadans de 'potenciar' la seva presència a Andalusia i aconseguir un 'bon resultat', tot i que les previsions de la formació reconeixen la dificultat d'aconseguir representació a Granada. Ciutadans centra les seves expectatives a la circumscripció de Màlaga.

Domingo explica com ha pres la decisió d'acceptar la candidatura granadina.

José Domingo

Els companys del partit de Granada m'han demanat que encapçali la circumscripció. Sóc fill de granadins. La idea és potenciar el partit a Andalusia.


Domingo ha defensat la seva candidatura comparant el seu cas amb el del ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, que tot i que és de Santander serà cap de llista del PSOE per Cadis. El polític santcugatenc ha argumentat el seu lligam amb Granada explicant a més que hi va estiuejar durant 20 anys i que és la ciutat originària dels seus pares.

Domingo parla de les 'poques possibilitats' que té el partit d'aconseguir representació a la província de Granada.

José Domingo

Volem reforçar el partit a Andalusia. L'únic lloc on tenim possibilitats d'aconseguir representació és a Màlaga.


Domingo ja va postular-se com a candidat, però per Barcelona, quan va presentar-se a les primàries de Ciutadans per ocupar aquest càrrec. Posteriorment, va renunciar-hi a favor del president del partit, Albert Rivera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.