El PUOSC 2008-2012 rep un 43% més de sol·licituds que en la convocatòria anterior


Temes relacionats

L'Ajuntament demana prop de 8'6 milions en subvencions del PUOSC ( 4/gen/08)

El PUOSC per als propers quatre anys augmenta les subvencions un 81% (22/nov/07)


  • Comparteix:

La convocatòria de sol·licituds del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) 2008-2012 ha rebut 6.770 peticions, un 43% més que la convocatòria anterior en què es van presentar 4.740. En aquesta edició, l'Ajuntament ha demanat subvencions per valor de prop de 8'6 milions d'euros, mentre que l'EMD de Valldoreix ha demanat més de 1'2 milions en actuacions i treballs al territori.

El PUOSC, impulsat pel Departament de Governació, té com a objectiu millorar l'equilibri territorial en la prestació dels serveis municipals i adaptar els recursos disponibles a la realitat de cada municipi. Per aquest motiu, el PUOSC subvencionarà actuacions destinades als serveis públics i obres que fomentin activitats de les entitats locals.

En concret, l'Ajuntament ha demanat finançament del pla per afrontar l'ampliació de la Biblioteca del Mil·lenari i les rehabilitacions de la Casa de Cultura i de Can Quitèria. Per la seva banda, l'EMD reclama subvencions per tirar endavant un pla d'actuacions i treballs al territori durant els propers cinc anys.

En total, la Generalitat aportarà 600 milions d’euros al pla dels propers cinc anys. Per primera vegada, s’hi inclouen les obres de suport a infraestructures de telecomunicacions, que passen a ser considerades serveis bàsics per a la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.