El govern inclou el Quart Cinturó al Pacte d'Infraestructures però no en defineix el traçat


  • Comparteix:

El govern preveu un nou túnel ferroviari de connexió entre Barcelona i el Vallès en les bases del Pacte Nacional per a les Infraestructures, tot i que no n'ha definit encara el seu recorregut. El Quart Cinturó també està inclòs en el pacte, malgrat que tampoc no se n'especifica el traçat. El Govern ha presentat aquest dimarts el document de bases del Pacte Nacional.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha dit que no s'especifica el seu traçat definitiu de Quart Cinturó perquè està 'en fase d'estudi', però que sí és un dels 'compromisos del pacte'.

Per la seva banda, ICV-EUiA ha advertit que 'no té cap acord en la proposta de Quart Cinturó, tal com la contempla el PSC'. Els ecosocialistes han posat de relleu 'l'oposició d'ICV' i han emplaçat PSC i ERC a 'recuperar les negociacions' sobre aquestes dues infraestructures.

El Pacte Nacional per a les Infraestructures inicia ara el seu procés de consens amb grups parlamentaris, associacions municipalistes, entitats socials i del món empresarial, sindical i acadèmic. Es preveu tancar-lo aquest mateix any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.