El PSC destaca l'increment de política social respecte l'anterior legislatura


  • Comparteix:

El PSC subratlla l'increment de polítiques socials de l'executiu espanyol respecte l'anterior govern del PP. Segons els socialistes, les accions del govern es traduiran en millores per als consistoris. D'altra banda, la diputada del Congrés, Dolors Puig, anuncia que demanarà més mesures a Correus si el servei no millora a Sant Cugat.

En una roda de premsa a Sant Cugat, la diputada del Congrés, Montserrat Colldeforns, ha dit que el pressupost del 2006 inclou partides per a polítiques socials com l'increment de les pensions i del salari mínim interprofessional. Segons Colldeforns, l'activitat legislativa també ha comportat avenços socials. La política ha posat com a exemples la llei de matrimonis homosexuals i la legislació antitabac.

Colldeforns també ha assegurat que el nou sistema de finançament corregirà el dèficit fiscal. Segons la socialista, la resta de territoris se sumaran als criteris que han acordat la Generalitat i el govern espanyol. La diputada ha subratllat que es garantirà a Catalunya una inversió en infraestructures proporcional al seu PIB durant set anys.

Montserrat Colldeforns

Un punt del pacte assegura que durant set anys la inversió serà proporcional al pes del PIB català.


El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, ha destacat que l'increment de les polítiques socials respecte l'anterior executiu del PP. Segons el socialista, les accions del govern espanyol es traduirà en millores per als consistoris. Gausa ha afegit que els socialistes han aportat una altra manera de fer política diferent a la crispació dels populars.

Per la seva banda, la diputada Dolors Puig ha destacat la importància de la inclusió del primer tram del Quart Cinturó en el pressupost del 2006. Puig també ha afegit que demanarà més mesures a Correus si el servei no millora a Sant Cugat després de l'ampliació de plantilla.

Dolors Puig

Si continua havent-hi problemes, demanarem més com l'ampliacióde plantilla o una gestió millor.


En la roda de premsa, el portaveu Salvador Gausa també ha criticat l'escassa política social de l'equip de govern municipal.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.