Els Castellers de Sant Cugat celebren 10 anys amb la vista posada en els castells de 8


  • Comparteix:

Prop de 175 persones han assistit al dinar de celebració d'aquesta primera dècada

Prop de 175 persones han assistit al dinar de celebració d'aquesta primera dècada

Prop de 175 persones han assistit, aquest diumenge, a la calçotada que han organitzat els Castellers de Sant Cugat per celebrar el seu desè aniversari. L'acte ha comptat amb la presència del primer president, el primer cap de colla i els primers anxanetes de l'entitat, entre d'altres, i ha servit per donar el tret de sortida a una temporada on l'objectiu dels camises verdes és aixecar castells de la gamma de 8.

El tradicional dinar d'inici de temporada que organitzen els Castellers de Sant Cugat ha comptat enguany amb un elevat nivell de participació. I és que, coincidint amb el desè aniversari, la colla local ha convidat a totes les persones que, al llarg d'aquests 10 anys, han fet possible l'existència d'aquesta entitat.

D'aquesta manera, a la jornada no hi ha faltat el primer president dels camises verdes, Pere Vilarassau, el primer cap de colla, Xavier Serres, o un dels primers anxanetes, Guillem Sastre. A més, el dinar ha culminat amb una figura de xocolata de grans dimensions que representava l'escut de la colla local i el logotip del desè aniversari i que ha estat elaborada pel pastisser Jaume Sàbat.

Amb aquesta jornada, els Castellers de Sant Cugat han donat el tret de sortida als actes de celebració d'aquesta primera dècada però també a una temporada que començarà amb la festa de Sant Medir i on l'objectiu serà aixecar castells de la gamma de 8. Així ho ha explicat un dels actuals caps de colla, Marc Maimó.

Marc Maimó

El nostre objectiu, que ja vam començar a treballar l'any passat, són els castells de 8, que esperem poder portar per Festa Major. Però si no ho aconseguim tindrem moltes oportunitats aquesta temporada per aconseguir-ho


La celebració del desè aniversari dels Castellers ha comptat també amb la presència del tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, i de l'alcalde. Lluís Recoder ha volgut felicitar la colla local per aquests 10 anys d'història i per les fites assolides any rera any.

Lluís Recoder

Han estat 10 anys de consolidació d'una colla que va néixer de la il·lusió d'unes quantes persones que estimaven els castells. I la mostra d'aquesta consolidació és l'èxit d'aquest dinar i les actuacions i èxits assolits


L'alcalde també s'ha felicitat de l'acord que permet als camises verdes assajar al nou local del Club Muntanyenc, però ha assegurat que l'objectiu continua sent que aquesta entitat disposi, en un futur, del Celler Cooperatiu com a espai per assajar. De moment però, les obres de rehabilitació d'aquest edifici continuen aturades a l'espera que el ministeri de Foment torni a licitar els treballs.

Pel que fa a les principals cites que afronten els Castellers aquesta temporada, destaquen l'actuació del 12 de març a Gràcia, amb els castellers de Gràcia i els de Sants, i dues actuacions amb motiu del desè aniversari: una el dia 13 de maig, on actuarà només la colla local, i una altra el 22 d'octubre on també hi participaran els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.