Els partits, satisfets amb el compromís de Medi Ambient amb Torre Negra


  • Comparteix:

Els partits locals celebren el compromís del departament de Medi Ambient d'incloure Torre Negra en els límits del futur Parc Natural de Collserola perquè reforça la postura municipal de protecció de l'espai. Els grups municipals fan, però, una crida a la prudència perquè el litigi amb el grup Núñez i Navarro encara està obert.

El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha mostrat la seva satisfacció pel compromís de la Generalitat, però ha instat el govern a continuar el procés per acabar amb la declaració de Collserola com a Parc Natural.

Joan Recasens

Volem mostrar la nostra satisfacció que el govern s'hagi manifestat tant clarament. És el que havia de fer però no les teníem totes.


El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha qualificat les declaracions del conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, de molt positives i ha atribuït la decisió a un canvi de política profund de la Generalitat.

Salvador Gausa

És una bona notícia per la ciutat i ho interpretem com un suport de la Generalitat.


De la seva banda, des d'ICV-EUiA, Xavier Boix s'ha mostrat satisfet de la postura del govern alhora que ha demanat a l'Ajuntament que demani la inclusió d'altres d'espais urbanitzables no programats, coneguts com a zones 21, al parc natural.

Xavier Boix

Proposarem al ple que l'Ajuntament demani la inclusió d'altres zones 21 com per exemple Can Busquets i el Turó d'en Lluc.


Des del PP, la seva portaveu, Berta Rodríguez ha recordat que aquest procés encara està obert i que la Generalitat hauria de buscar una solució factible per a totes les parts.

Berta Rodríguez

La Generalitat ha de mirar quin tipus d'ajut ens pot donar perquè sigui satisfactòria per a totes les parts.


Raül Grangé, d'ERC ha qualificat la mesura de 'sentit comú'.

Raül Grangé

Això entra dins el sentit comú que el govern del país vulgui protegir-ho i esperem que des de Territori s'actui igual.


El conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Francesc Baltasar, ha reiterat aquest dimecres la voluntat de mantenir protegit aquest espai amb la creació del nou ens natural, malgrat el conflicte entre l'Ajuntament i el grup Núñez i Navarro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.