El primer secretari del PSC critica la portaveu del PP Berta Rodríguez per dir que a Catalunya es persegueix el castellà


  • Comparteix:

El diputat del PSC al Parlament, Àlex Masllorens, qualifica el futur Estatut de 'gran salt endavant' en l'autogovern. En un acte a Sant Cugat, Masllorens assegura que caldrà explicar a la ciutadania les millores del nou text abans del referèndum. Per la seva banda, el primer secretari de la secció local del PSC, Ferran Villaseñor, critica la portaveu popular Berta Rodríguez per haver assegurat que a Catalunya es persegueix el castellà.

El diputat socialista ha assegurat que els treballs de ponència de l'Estatut a Madrid podrien concloure aquest dimecres o demà. A hores d'ara, segons Masllorens, les diferències per arribar a un acord entre partits se centren en el model de finançament i en la gestió dels ports i aeroports catalans. El diputat socialista considera que el referèndum sobre el nou text podria tenir lloc abans de l'estiu.

Àlex Masllorens

Hipotèticament, si tot avança com ara, es podria convocar el referèndum abans de l'estiu.


Masllorens ha afegit que els partits que donin suport a l'Estatut hauran d'explicar a la ciutadania les millores del nou text abans del referèndum.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, ha criticat la campanya de signatures del PP en contra de l'Estatut. Villaseñor ha assegurat que la iniciativa promou l'enfrontament entre territoris de l'Estat.

El dirigent socialista també ha criticat la portaveu local del PP, Berta Rodríguez, per haver assegurat que el castellà està perseguit a Catalunya. Escoltem Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Les paraules de Berta Rodríguez en què deia que es perseguia el català com en el franquisme són una 'barrabasada'


Villaseñor ha assegurat que el nou Estatut no pretén discriminar cap llengua, sinó que promourà la igualtat dels dos idiomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.