L'alcalde acusa els grups de l'oposició d'incoherents perquè actuen demagògicament


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, acusa els grups de l'oposició municipal d'incoherents perquè sovint actuen demagògicament. En declaracions al Diari de Terrassa, Recoder afirma que se sent decepcionat amb els partits de l'oposició perquè en moltes ocasions han actuat amb la voluntat de fer-li mal a ell personalment. Pel que fa als projectes urbanístics iniciats, Recoder diu que el ritme d'execució és bo i que els nous equipaments i serveis faran que el final del mandat sigui brillant.

En les seves declaracions al Diari de Terrassa, Recoder ha estat especialment crític amb el grup socialista i amb el seu líder, Jordi Menéndez. L'alcalde ha dit que els polítics socialistes locals fan lectures desviades de la realitat.
Recoder no ha volgut aventurar quines possibles aliances es poden establir després de les pròximes eleccions municipals, tot i que ha apuntat que en el present mandat ha quedat clar que Menéndez no es tan sols el líder dels socialistes sinó també d'ERC i d'ICV.
Finalment, l'alcalde també s'ha referit al projecte Divèrsia i a les opcions d'oci que tenen els joves de la ciutat. Segons Recoder, Divèrsia va ser inviable perquè es va entrar en una espiral que va dur el projecte cap a la seva pròpia extinció. Per l'alcalde, la inviabilitat de Divèrsia no pot amagar la necessitat que té Sant Cugat d'ofertes d'oci nocturn pels joves de la ciutat.
De tot els projectes iniciats per l'alcalde Recoder, el pla director de rehabilitació del Monestir ha estat per ell el més important des d'un punt de vista sentimental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.