Recoder acusa el PSC de fer demagògia quan afirma que l'equip de govern té Les Planes en estat de deixadesa


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que en els darrers anys s'han fet diverses inversions destacades al districte

L'alcalde assegura que en els darrers anys s'han fet diverses inversions destacades al districte

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha acusat al PSC de desconèixer Les Planes i de fer demagògia quan afirma que aquest barri està en estat de deixadesa. Segons Recoder, Les Planes ha passat, en molt pocs anys, de tenir cases en situació il·legal a rebre grans inversions per part del Consistori, com els asfalts dels accessos a aquest barri, la construcció del Casal d'Avis o la inauguració de la infermeria comunitària.

Amb aquestes declaracions, Recoder surt al pas de les crítiques que la regidora socialista, Neus Sotomayor, va realitzar la setmana passada, assegurant que el consistori té aquest districte en estat de deixadesa, tal i com demostra l'ensorrament del mur de contenció del carrer Torrent, denunciat pels veïns fa dos mesos i que encara està sense arranjar.

Recoder ha acusat el PSC de desconèixer Les Planes o de fer demagògia quan s'afirma que el districte està en estat de deixadesa.

Lluís Recoder

Aquí pot passar dues coses: O que el PSC desconeix Les Planes, cosa que no descarto, o que vulguin fer demagògia d'això, cosa que tampoc no em sorprendria


L'alcalde, que ha recordat a finals de la dècada dels 90 l'Ajuntament va aconseguir legalitzar totes les cases que s'havien construït de manera irregular a Les Planes, ha destacat les inversions que s'han dut a terme en aquest districte durant els darrers mandats.

Lluís Recoder

En l'anterior mandat vam asfaltar els tres accessos al barri. Es va fer el Casal d'Avis, s'han arranjat molts carrers i s'han fet inversions, i recentment s'ha inaugurat una Infermeria Comunitària.


Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions en la inauguració de l'exposició dels treballs realitzats pel Grup de Dones de la Creu d'en Blau de Les Planes, que s'ha celebrat aquest dissabte al Centre Cívic d'aquest districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.