Aprovat el Pla d'Actuació Municipal en cooperació i solidaritat


  • Comparteix:

Aprovat per unanimitat el Pla d'Actuació Municipal 2006/2007 en cooperació i solidaritat internacional. Aquest any, el pressupost destinat a aquesta partida ascendeix als 520.000 euros, el 0'9% del pressupost municipal. El Sàhara, l'Amèrica Llatina i la Mediterrània són les àrees que centraran les accions del pla.

El pla es marca com a objectiu fomentar la cultura de la pau i potenciar una visió de les relacions econòmiques que contempli el deute extern i la sobirania alimentària, entre d'altres aspectes. El procés d'elaboració s'ha dut a terme amb la Xarxa Solidària de Sant Cugat.

Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Busquem fomentar la cultura de la pau i una altra visió de les relacions econòmiques. També volem fomentar l'educació en solidaritat.


La principal partida del pressupost de solidaritat i cooperació per al 2006 és destinarà a finançar projectes d'entitats amb 202.000 euros. L'Ajuntament també realitzarà projectes de cooperació directa per valor de 112.000 euros, mentre que les accions de sensibilització rebran 67.000 euros. La Unipau rebrà 45.000 euros del consistori com a conseqüència del conveni subscrit entre l'entitat i l'administració.

Escoltem el regidor del Partit Popular, Alfredo Bergua.

Alfredo Bergua

Hi donem suport pels objectius que es plantegen sense entrar a valorar les zones que es prioritzen.


El pla contempla estrènyer relacions amb el Fons Català de Desenvolupament. A aquest organisme es delega la valoració dels projectes presentats per les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.