L'executiva d'ERC aposta per Raül Grangé com a candidat a les eleccions municipals del 2007


  • Comparteix:

L'executiva d'ERC aposta per Raül Grangé com a candidat a l'alcaldia en les eleccions del 2007. Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, Grangé serà el precandidat proposat per la cúpula de la formació aquest dijous, quan la militància podrà proposar les seves precandidatures. La decisió final, però, la prendrà una assemblea en les properes setmanes. Antropòleg de formació, l'actual secretari de comunicació dels republicans va anar de suplent a les llistes d'Esquerra en les passades municipals.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, Raül Grangé s'ha imposat a l'actual president d'ERC, Andreu Freixes, en la cursa interna per encapçalar la candidatura dels republicans en les eleccions municipals del 2007. Grangé, que actualment és el secretari de comunicació de la formació, ha obtingut la majoria dels suports del consell executiu, tot i que la decisió oficial es prendrà aquest dijous.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, el precandidat Raül Grangé explica que la decisió definitiva recau en l'assemblea de militants.

Raül Grangé

Qualsevol militant d'ERC es pot presentar com a precandidat. Ara falta l'assemblea en què la militància escollirà el candidat definitiu.


Previsiblement, l'executiva avalarà formalment la seva precandidatura, que haurà de competir amb els precandidats que presenti la militància, si es dóna el cas. El reglament intern d'ERC preveu que l'executiva pot avalar una o més precandidatures i que la resta de membres del partit poden presentar les seves sempre i quan comptin amb el suport d'almenys un 20% de la militància. Finalment, el candidat electoral s'escollirà en assemblea, previsiblement el mes de maig.

Grangé admet que hi havia més persones amb possibilitats de ser el precandidat de l'executiva.

Raül Grangé

Hi havia més noms per a la precandidatura. Tots els noms no tenien gaires diferències entre ells.


Antropòleg de formació, Raül Grangé representa darrerament ERC en les tertúlies polítiques de Ràdio Sant Cugat. En l'anterior cicle electoral, Grangé va anar de suplent a les llistes d'ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.