Noves Generacions de Sant Cugat presenta una junta totalment renovada i encapçalda per Joan Rafael Paulo


  • Comparteix:

Joan Rafael Paulo és el nou president de la secció local de Noves Generacions del Partit Popular. La branca juvenil popular compta amb una nova junta totalment renovada i que es marca com a objectius impulsar 'veritables' polítiques de joventut centrades en temes com facilitar l'accés a l'habitatge o lluitar per un abaratiment del transport públic.

La nova junta de Noves Generacions està formada per 17 persones d'entre 18 i 21 anys i va ser escollida aquest mateix dilluns per majoria absoluta dels prop de 80 afiliats que té aquesta formació a Sant Cugat. Així ho han explicat el nou president, Joan Rafael Paulo, i el secretari general, Jorge Suñer, que han agraït la confiança dipositada en aquest nou equip per part d'afiliats i també de la direcció del partit a nivell local i català.

Paulo ha remarcat que han intentat crear una junta on tots els militants s'hi sentin representats i ha afegit que el seu objectiu serà continuar amb la feina duta a terme fins ara per l'anterior presidenta, Eva Mas, i treballar per impulsar 'veritables' polítiques de joventut que donin resposta a problemes reals com l'accés a l'habitatge o els preus del transport públic.

Joan Rafale Paulo

Volem impulsar polítiques de joventut, però veritables polítiques de joventut, el que no volem són polítiques buides com l'Estatut o pressupostos per aquí i per allà. Volem realitats i es plasmen amb vivendes de fàcil accés als joves o abaratiment del transport públic


Tant el nou president de Noves Generacions com el president de la secció local del PP, Rafael Enríquez, han expressat la voluntat que la nova junta col·labori molt estretament amb el partit i amb el grup municipal. En aquest sentit, Enríquez ha volgut manifestar públicament el suport a Paulo i al seu equip, remarcant que és una junta totalment renovada, fresca i amb moltes ganes de treballar.

Rafael Enríquez

Jo soc partidari que els nous presidents tinguin una junta pròxima, fresca, renovada, amb ganes de treballar i d'afrontar nous projectes. Vull donar-li tot el recolzament des del partit i del grup municipal


La nova junta de Noves Generacions a Sant Cugat, que es presentarà en breu amb un acte públic, ha rebut també el suport del president d'aquesta formació a nivell de Catalunya, Carlos Parry, que ha posat la secció local com a exemple de com fer un procés de renovació dels seus càrrecs.

D'altra banda, des del PP han explicat que la seva seu ha tornat a ser objecte de bretolades i que uns desconeguts han cremat la bandera espanyola que la formació té penjada al balcó juntament amb la catalana i la del partit. Els populars han afegit que el foc ha afectat també el toldo de l'establiment comercial de sota la seva seu i que ja han presentat la pertinent denúncia a la policia estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.