Lara, partidari de fer un 'cara a cara' per les eleccions a les televisions privades


  • Comparteix:

El president d'Antena 3 Televisión, controlada pel Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, és partidari que les televisions privades acullin un 'cara a cara' entre Mariano Rajoy i José Luis Rodríguez Zapatero per afrontar les properes eleccionsespanyoles del 9 de març. Lara ha posat com a model els debats que va tenir al 2004 a Tele 5 i a Antena 3. Paral·lelament, el també president del Grup Planeta, creu que la televisió pública hauria d'oferir un debat amb tots els candidats a la presidència.

Mariano Rajoy va proposar a principis de desembre a José Luis Rodríguez Zapatero la celebració de tres debats, un a Tele 5, un a Antena 3 i un a Cuatro. Rajoy va descartar un debat en a Televisió Espanyola ja que considera que pateix una 'falta de pluralitat'. A principis d'aquest 2008, però, el PP es va fer enrere i va descartar també Cuatro, controlada per Prisa, i va optar per proposar únicament les dues cadenes de capital privat italià. El PSOE considera que no s'ha de discriminar cap cadena que vulgui emetre un debat i demana que els dos debats que hi haurà s'emetin per totes les cadenes sense excepció.

Lara Bosch considera que, si els debats del 2004 van funcionar, no s'han de canviar.

José Manuel Lara Bosch

Aquell debat funcionava molt bé i va influir a les eleccions. Crec que s'hauria de repetir.


José Manuel Lara Bosch és president d'Antena Televisión i del Grup Planeta, que controla la cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.