Neix 'Crònica Jove', la revista mensual de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) està a punt de treure al carrer el primer número de 'Crònica Jove', una revista que donarà a conèixer les seves activitats i opinions. La publicació, de petit format, es publicarà cada mes i es distribuirà en llocs com el Casal de Joves TorreBlanca i l'espai Terra Dolça.

La nova revista 'Crònica Jove' informarà mensualment de les activitats, els actes i les campanyes que l'AJSC duu a terme a la ciutat. D'aquesta manera, vol ser un mitjà més per fer sentir la veu dels joves santcugatencs.

Un dels responsables de la publicació, Marçal Pla, explica els continguts que tindrà.

Marçal Pla

Hi haurà un apartat sobre les campanyes que tinguem en marxa, hi haurà una agenda, hi haurà ironia, i també articles d'opinió.


La revista es podrà trobar en llocs com el Casal de Joves TorreBlanca i l'espai Terra Dolça, entre altres, i anirà destinada a tot el públic santcugatenc.

Marçal Pla

És una publicació que es fa de cara a tothom. Va dirigida sobretot als joves, però també a la gent més gran i a tots els santcugatencs.


La 'Crònica Jove', totalment autogestionada, es finançarà a partir dels actes organitzats per l'AJSC que els aportin diners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.