El PSC inicia el procés per escollir el candidat a les properes eleccions municipals


  • Comparteix:

El PSC ha iniciat el procés d'elecció del seu candidat per a les properes eleccions municipals. Des d'ahir, els possibles candidats es mobilitzen per a recollir, abans del dia 15, un aval del 25% del cens de la militància. Amb aquest procés, que podria desembocar en primàries, els socialistes encaren la recta final del curs polític amb l'objectiu de garantir la qualitat de vida dels ciutadans.

Després de les vacances, el Partit dels Socialistes engega la maquinària per escollir el seu representant als comicis del mes de maig. Fins el dia 15 de setembre, els interessats tenen temps per a recaptar l'aval del 25% del cens, xifrat en 700 persones entre simpatitzants i militants.

El dia 16 es farà públic el nom dels candidats i el registre dels avals, i un dia després, començarà la campanya de promoció. En cas que es presentin més d'un candidat, se celebraran unes primàries el dia 28.

A banda d'aquest procés electiu, la formació socialista està treballant, ha dit, pel bé dels ciutadans. Escoltem al primer secretari del PSC, Salvador Gausa:

Salvador Gausa

Continuem treballant pel bé de la ciutat i per a garantir el compliment del calendari de projectes, com el del pàrquing dels 4 cantons


Des de les files socialistes, es recorda que qualsevol sancugatenc pot presentar-se com a candidat, mentre respecti el reglament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.