Benach: 'L'objectiu d'ERC pel 9-M és consolidar el grup parlamentari a Madrid'


  • Comparteix:

ERC es marca com a objectiu per als comicis espanyols del 9 de març consolidar el grup parlamentari a Madrid. Ho ha manifestat el membre d'ERC, Ernest Benach, en una entrevista a Cugat.cat aquest dimecres al vespre al Club Muntanyenc (CMSC). Benach ha visitat la nostra ciutat per participar en un acte intern de precampanya electoral de la formació. El també president del Parlament ha reiterat que el govern té 'l'obligació moral' de complir la recomanació política del Parlament a l'hora de rebutjar el traçat del TGV per Barcelona.

Ernest Benach ha assegurat que ERC s'ha de 'posar a estudiar' per aquests comicis per consolidar els vuit diputats que té al Congrés espanyol. Són declaracions a Cugat.cat.

Ernest Benach

Aquestes eleccions han de consolidar el grup d'ERC a Madrid.


En qualitat de president del Parlament de Catalunya, Benach també s'ha manifestat sobre 'l'obligació moral' que creu que té el govern a l'hora d'escoltar les recomanacions del Parlament sobre el traçat del TGV per Barcelona. Benach ha fet aquestes declaracions després que el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, assegurés que la moció que rebutja el traçat, promoguda per CiU i abonada pel PP, C's i ERC, no revocaria cap acord passat en relació amb el TGV.

Ernest Benach

La recomanació política que fa el Parlament sobre aquest tema el govern té l'obligació de complir-la.


Ernest Benach ha visitat Sant Cugat aquest dimecres al vespre per participar en un acte intern d'ERC que ha tingut lloc al Club Muntanyenc al qual han assistit el portaveu municipal, Raül Grangé i el regidor Toni Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.