Josep Rosàs, nou cap local de la JNC de Sant Cugat


  • Comparteix:

Josep Rosàs és el nou cap local de la Joventut Nacionalista (JNC) de Catalunya a Sant Cugat. El polític nacionalista substitueix en el càrrec Jordi Esteban, que continuarà vinculat a la formació juvenil. Rosàs ocuparà la direcció branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) fins al novembre d'enguany.

Rosàs ha assumit la direcció de la secció local de la JNC fins al novembre. Rosàs pren el relleu a Jordi Esteban, que ha renunciat al càrrec per les dificultats de compatibilitzar-lo amb els estudis acadèmics. A finals d'any, s'escollirà un nou cap local de la secció local en el congrés nacional de la JNC.

Rosàs ha admès que no té previst continuar com a màxim responsable de la branca juvenil després de la celebració del congrés.

Josep Rosàs

Hem decidit que ocupi el càrrec fins al novembre. En el nostre projecte, importa el col·lectiu i no els noms.


Josep Rosàs té 20 anys i és estudiant de 3r d'Administració i Direcció d'Empreses a Esade. Rosàs es va afiliar a la branca juvenil de CDC amb 18 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.