El fundador de CDC , Pere Marín, encapçalarà la llista de Plataforma per Catalunya a les municipals


  • Comparteix:

El santcugatenc i membre fundador de la secció local de CDC Pere Marín ha estat convidat a participar en el Congrés que la formació Plataforma per Catalunya celebrarà a Vic el proper 27 d'octubre. Marín serà el cap de llista de la candidatura que aquest partit, fundat per Josep Anglada, exmembre del grup feixista Fuerza Nueva, presentarà en les properes eleccions municipals.

Segons ha explicat Josep Anglada a Ràdio Sant Cugat, ha convidat el santcugatenc Pere Marín a elaborar la ponència sobre l'ideari del partit. Marín està acabant de confeccionar la llista que presentarà a les properes eleccions sota la Plataforma per Catalunya i que liderarà com a cap de cartell.
Josep Anglada ha explicat que té moltes esperances posades en la figura de Marín. Segons el líder vigatà, Marín s'ha unit a la seva formació fugint de la decepció que afirma ha rebut de Convergència.

Josep Anglada

Veu una nova il·lusió, que no hi ha a Convergència. Segurament perquè marxa Jordi Pujol i veuen que estan en un final d'etapa


Josep Anglada s'ha convertit en una de les veus més dures en contra de la construcció d'una mesquita a Premià de Mar i l'arribada d'immigrants a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.