Tots els grups polítics de Valldoreix es feliciten de l'acord entre Ajuntament, EMD i propietat de Can Monmany


  • Comparteix:

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha aprovat per unanimitat el conveni urbanístic signat amb els propietaris de Can Monmany, que permetrà protegir aquesta finca a canvi de requalificar-ne una altra on s'edificaran 33 habitatges. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha dit que es tracta de l'operació urbanística més important feta al municipi en els últims anys i ha minimitzat l'interès natural dels terrenys forestals que es requalificaran.

Satisfacció unànime de tots els grups polítics presents a la Junta de Veïns de Valldoreix per l'acord assolit entre l'Ajuntament, l'EMD i la família Gassó sobre Can Monmany. El conveni preveu protegir la finca, on no s'hi podrà construir, a canvi de requalificar uns altres terrenys forestals dels mateixos propietaris on s'hi edificaran 33 habitatges. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat la importància de l'acord, que permet preservar una de les finques més grans del municipi i guanyar un equipament per al poble, l'actual masia de Can Monmany. Turu ha minimitzat l'interès natural dels terrenys forestals que es requalificaran per compensar la propietat.

Montserrat Turu

La compensació es fa en una zona 27 [forestal] amb vocació de ser zona urbanística. Generem continuïtat urbanística.


Turu ha agraït l'esforç dels tècnics de l'EMD i del govern de Valldoreix durant la negociació, així com el paper de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i de la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Els grups de l'oposició a Valldoreix, CiU i PP, s'han sumat a les felicitacions i han valorat molt positivament el contingut del conveni. El portaveu de la federació nacionalista, Marc Monells, ha dit que aquesta negociació demostra que a Valldoreix és possible assolir acords polítics amplis sobre temes d'especial interès per al poble.

Marc Monells

Això demostra que a Valldoreix, malgrat tot, el consens és possible en els temes importants per al poble.


L'equip de govern de l'EMD ha dit que comptarà amb l'oposició a l'hora de fer propostes sobre l'ús futur de la masia de Can Monmany, que es convertirà en un equipament municipal. Recordem que el conveni signat estableix que la finalitat de l'equipament s'haurà de decidir conjuntament per l'Ajuntament i l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.