'La convivència a debat' centrarà la VII convenció de CPC, que enguany es farà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ciutadans pel Canvi (CpC) celebrarà la seva setena convenció a la nostra ciutat el proper 27 de maig sota el lema 'La convivència a debat'. La inauguració de la convenció anirà a càrrec del catedràtic en Ciència Política, Joan Botella, mentre que el president de la Generalitat i fundador honorífic d'aquest moviment ciutadà, Pasqual Maragall, serà l'encarregat de fer la cloenda.

La convivència entre generacions, amb l'entorn i entre pobles i cultures seran els tres grans temes de debat durant la setena convenció de Ciutadans pel Canvi que organitza la plataforma de CpC de Sant Cugat.

Debatre entre els socis i no socis i consensuar propostes pel futur de la convivència és un dels principals objectius d'aquesta trobada, que estarà oberta a tothom. I és que una de les prioritats d'aquesta formació és promoure el debat i la participació de la ciutadania Escoltem el diputat de Ciutadans pel Canvi Toni Comín.

Toni Comín

La primera prioritat de CpC és promoure el debat i ho fem de forma innovadora amb igualtat de condicions entre socis i no socis


La setena convenció d'aquesta associació política utilitzarà una metodologia innovadora, a partir del format EASW, que té l'objectiu de plantejar els escenaris de futur que es preveuen sobre els diferents temes, determinant quins són els més desitjables i també quines actuacions caldrien per arribar-hi.

Per fer aquest procés participatiu, la convenció estarà organitzada en comissions de debat encapçalades per experts en la matèria: Gemma Lienas a la Comissió de Convivència entre Generacions, l'arquitecte David Mackay a la de convivència amb l'entorn i el director del Grup de Recerca de Teoria Política, Ferran Requejo a la convivència entre cultures seran els moderadors.

A partir d'aquí, l'objectiu és fer propostes concretes i assumibles pels governs. Escoltem el regidor de Ciutadans pel Canvi a l'Ajuntament, Pau Calsamíglia.

Pau Calsamíglia

Volem fer debat i propostes als Parlaments que prosperin en proposicions de llei que millorin la qualitat de vida als ciutadans.



Totes les sessions de treball es celebraran al Club Muntanyenc de Sant Cugat mentre que l'acte inaugural, a càrrec del catedràtic de Ciència Política, Joan Botella, i la cloenda amb el president de la Genralitat, Pasqual Maragall, fundador honorífic de CpC seran al Teatre Auditori de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.