Artur Mas diu que ara s'ha de defensar l'Estatut i Catalunya i demana eleccions anticipades a la tardor


  • Comparteix:

El líder de CiU fa aquestes declaracions a Sant Cugat, en un acte de la JNC

El líder de CiU fa aquestes declaracions a Sant Cugat, en un acte de la JNC

El secretari general de CDC, Artur Mas, ha qualificat de 'vodevil' i estafa la proposta que el president Maragall podria haver fet a ERC perquè abandonin el govern tripartit fins a la celebració del referèndum i després hi tornin a entrar. Artur Mas també considera que ara toca defensar Catalunya i el sí a l'Estatut i que no és moment de castigar el tripartit amb unes eleccions anticipades, que per a Mas s'haurien de celebrar a la tardor.

Coincidint amb la celebració a la nostra ciutat dels 25 anys de la JNC, Artur Mas ha denunciat la proposta que el president Pasqual Maragall ha fet a ERC perquè abandonin el tripartit fins passada la celebració del referèndum, amb l'objectiu que la postura del govern de la Generalitat sigui unitària.

Per al secretari general de CDC, això és 'una estafa' per al país i un 'espectacle denigrant' i per això ha demanat a Maragall que actuï amb responsabilitat, pensant primer en Catalunya.

Artur Mas

El que no és tolerable, i de fer és una estafa, és jugar amb el govern com si això fos una tómbola. I jo reclamo una vegada més al president de la Generalitat que deixi de pensar en ell i en la seva continuïtat a qualsevol preu i pensi en el que és la seva obligació: el país.


Mas també s'ha mostrat confiat que al referèndum sobre l'Estatut el guanyador serà el 'sí', i ha afegit que ara el que toca és defensar aquest projecte i defensar Catalunya. En aquest sentit, el secretari general de CDC ha insistit que ara no es posa a votació el tripartit i que el moment de 'castigar' l'actual govern ha d'arribar més tard, segons ha dit, amb unes eleccions a la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.