Els tres regidors d'ERC volen continuar al grup municipal després de les eleccions municipals


  • Comparteix:

Els tres regidors d'ERC a l'Ajuntament han manifestat a l'executiva del partit la seva voluntat de tornar a formar part del grup municipal després de les properes eleccions municipals. Eduard Pomar, Toni Ramon i Enric Tomàs volen sumar-se a la llista dels republicans, que encapçalarà Raül Grangé, tot i que la decisió final l'haurà de prendre la comissió electoral. La formació diu que un bon resultat seria passar dels tres regidors actuals a cinc.

En l'acte de presentació pública de l'alcaldable d'ERC, Raül Grangé, l'actual portaveu municipal de la formació ha explicat que els tres regidors republicans estan predisposats a continuar formant part del grup municipal en el proper mandat. Eduard Pomar ha afirmat que ja han comunicat a l'executiva local la seva voluntat, tot i que ara correspondrà a la comissió electoral del partit prendre una decisió.

Eduard Pomar

És voluntat meva i de la resta de regidors tenir continuïtat dins del futur grup municipal d'ERC, que esperem que s'ampliï. Hem manifestat la nostra predisposició a l'executiva.


Eduard Pomar, Toni Ramon i Enric Tomàs volen ser presents a una llista electoral que encapçalarà Raül Grangé, escollit per majoria en una assemblea local d'ERC celebrada a principis de maig. La composició de la candidatura s'està treballant en aquests moments en una comissió electoral formada pel president d'ERC, Andreu Freixes, el candidat, Raül Grangé, i altres membres de l'executiva.

Grangé ha indicat que el millor resultat electoral que poden esperar és obtenir 5 regidors, dels 3 actuals. Pel que fa a la política de pactes, el candidat d'ERC a l'alcaldia no ha tancat cap porta.

Raül Grangé

Una prioritat és continuar amb l'obra de govern i els nostres projectes, ja sigui amb l'actual govern o amb un altre. La prioritat són les nostres propostes, no un govern o un altre.


Grangé ha afirmat que els eixos bàsics de l'acció d'ERC a Sant Cugat seran, d'una banda, aturar un creixement sense serveis i congestionador, i d'una altra, aconseguir la igualtat de tots els santcugatencs, visquin al districte on visquin.

D'altra banda, el president d'ERC, Andreu Freixes, s'ha referit a l'expulsió dels consellers republicans del govern de la Generalitat. Freixes ha qualificat la decisió d'error històric i polític greu, i ha acusat el president Maragall de 'plegar-se als interessos del PSOE i de la Moncloa'. Segons Andreu Freixes, el fracàs del model federal convida a contemplar un 'adéu a Espanya' com la única opció possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.