ICV donarà a conèixer al novembre el seu candidat a les municipals


  • Comparteix:

La direcció d'ICV ha anunciat que hi hauran cares noves que encapçalaran la llista electoral dels propers comicis. La formació donarà a conèixer el seu candidat al mes de novembre, després que l'assemblea del partit ratifiqui els noms resultants de la consulta interna que va realitzar-se abans de vacances.

Iniciativa per Catalunya-Verds ja ha engegat la maquinària de cara als propicis del 25 de maig amb la confecció del programa i la llista electoral. Actualment, la direcció de la formació està contactant amb les persones que van resultar escollides a la consulta que es va realitzar dins el sí del partit.

El president d'ICV, Xavier Boix, ha afirmat que aquestes persones estan disposades a formar part de la llista, que es presentarà al novembre. Boix també ha comentat que aquesta llista inclourà diversos canvis:

Xavier Boix

És necessari que hi hagi cares noves. Des d'IC-V volem que hi hagi una renovació a fons, perquè els regidors que tenim ja porten dues legislatures.


Paral·lelament, la formació ecosocialista es troba immersa en la confecció del programa electoral. Un programa que s'elabora a partir de les sessions que el partit convoca sobre sanitat, ensenyament, mobilitat sostenible i feminització de la ciutat. Boix ha anunciat que a l'octubre presentaran el document definitiu sobre sanitat i serveis socials.

D'altra banda, Boix s'ha queixat que l'Ajuntament no hagi respòs les al·legacions que van presentar sobre les obres de vianantització del carrer de la Creu. ICV també ha denunciat que el consistori no està executant el pas de vianantització que va prometre des de la Plaça de l'Estació fins a la Plaça d'en Coll. I en darrer lloc, el regidor Joan Balada ha protestat perquè la Brigada d'Obres hagi esperat fins a l'últim moment per fer actuacions de manteniment a diversos centres de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.