Les crítiques al PP marquen l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova


  • Comparteix:

L'ofrena floral al monument de Rafael Casanova feta pels diferents partits polítics ha estat marcada per l'afer de la senyera i les crítiques i xiulets rebuts pel Partit Popular Esquerra Republicana i el PSC han criticat l'oposició del PP i l'abstenció de la federació nacionalista perquè la senyera onegi en solitari al balcó de l'ajuntament. Convergència i Unió ha instat els catalans a no caure en l'autocomplaença i seguir treballant per decidir el nostre futur com a poble.

Esquerra Republicana ha criticat la involució autonòmica que practica sistemàticament el Govern espanyol mentre que les joventuts del seu partit han propinat xiulets al PP acusant-los de botiflers.

Eduard Pomar

Estem en una transició post-franquista del Partit Popular


La federació de CIU, que per primera vegada ha fet l'ofrena conjuntament, ha carregat contra l'espanyolisme ranci que s'ha instal·lat al conjunt de l'Estat i ha instat als catalans a lluitar per la defensa dels nostres drets com a poble i poder decidir el nostre futur.

Ramon Bonastre

Hem d'anar més enllà i plantejar-nos que l'11 de setembre de 1714 no es pot acabar aquí


El PSC ha fet referència al fet que la senyera onegi en solitari avui al balcó de l'Ajuntament gràcies al vot dels tres partits d'esquerra. Els socialistes han aprofitat per criticar el vot en contra del PP i l'abstenció de CIU, a qui han acusat d'estar sotmesa als designis dels populars.

Jordi Menéndez

Nosaltres apreciem la significació de la bandera espanyola


El PP, entre xiulets, ha apel·lat al pluralisme com a element per aconseguir una bona convivència i ha lamentat els darrers atemptats de la banda terrorista ETA.
.

Berta Rodriguez

El PP de Catalunya reclama a tots els sectors socials i polítics una aposta clara pel pluralisme


Iniciativa per Catalunya-Verds ha optat per fer una reclamació més social. El seu portaveu, Francesc Godàs ha volgut deixar enrere la història i treballar pel futur. Godàs ha demanat més benestar pels catalans.

Francesc Godàs

Volem una Catalunya lliure d'accidents laborals i lliure d'agresions al medi ambient


A banda de l'ofrena que ha fet cada una de les formacions, els portaveus han fet una ofrena institucional en nom de tot el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.