La JSC reivindica els districtes en la celebració, a les Planes, de l'aniversari de la II República


  • Comparteix:

Les Planes ha estat l'escenari de la commemoració de l'aniversari de la II República per part de les Joventuts Socialistes de Catalunya. Sota el lema 'República és Igualtat', la secció local de les JSC ha volgut posicionar-se a favor de l'Estatut i reivindicar que districtes com les Planes encara tenen temes per solucionar.

Les Joventuts Socialistes de Catalunya han recordat i reivindicat la II República amb una trobada al districte de Les Planes. Els joves socialistes han triat aquest dia per fer-lo coincidir amb la inauguració del nou barri de Vulpalleres i denunciar que, al mateix temps, encara hi ha carrers als districtes sense asfaltar.

El primer secretari de la secció local de la JSC, David Gutiérrez, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta celebració.

David Gutiérrez

Ha anat força bé. El PSC és benvingut a Les Planes. Hem dit que volem tenir presència en un districte tan precari com Les Planes.


L'acte, que ha servit a les JSC per posicionar-se a favor de l'Estatut, ha comptat amb la presència de la diputada socialista al Congrés i veïna de Sant Cugat, Montserrat Colldeforns, a més de l'alcaldable i portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa. La presència de Gausa ha servit per reivindicar les millores que proposen les JSC. Escoltem el primer secretari de la JSC, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

Salvador Gausa també ha estat i ha servit per fer la primera presentació com a candidat del PSC i per reivindicar el que les joventuts reclamem.


Les JSC tenen previst portar a terme diferents actes reivindicatius a tots els districtes de la ciutat. Properament, la Floresta acollirà l'Escola de Formació Àngel Casas, després de les vacances d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.