La Generalitat deixa les Planes fora de la tercera convocatòria de la Llei de barris


  • Comparteix:

La Generalitat ha exclòs el districte de les Planes de la llista d'adjudicataris de la tercera convocatòria de la Llei de barris. El departament de Política Territorial i Obres Públiques ha concedit un total de 99 milions d'euros, destinats a finançar projectes de millora i rehabilitació a 16 municipis catalans. L'Ajuntament havia demanat l'ajut per un projecte d'urbanització a les Planes.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha resolt adjudicar els ajuts previstos a la tercera convocatòria de la Llei de barris a un total de 17 projectes en barris i àrees urbanes que requereixen una atenció especial. La llista d'adjudicataris no inclou, però, el districte santcugatenc de les Planes, que s'ha quedat fora d'aquesta darrera convocatòria.

L'Ajuntament va demanar l'ajut el passat mes d'abril, amb l'objectiu de destinar-lo a finançar un projecte d'urbanització. En les dues anteriors convocatòries, l'equip de govern s'havia abstingut de presentar-se per considerar que les Planes no complia els requisits de la Llei de barris, especialment pel que fa a la densitat de població del nucli i a l'increment de població. A la tercera convocatòria, en canvi, el govern municipal va canviar de criteri per esgotar totes les possibilitats, en sintonia amb les demandes que havien fet el PSC i el PP des de l'oposició.

Finalment, però, les Planes no obtindrà aquest ajut, que sí beneficiarà altres barris de la nostra comarca, com El Pinar de Rubí i Can Folguera de Santa Perpètua de Mogoda.En total, 17 projectes que es finançaran al 50%, destinant una subvenció de 99 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.