CiU aposta perquè Recoder es presenti a la reelecció


  • Comparteix:

Josep Maria Pelegrí desitja que Recoder repeteixi com a alcalde

Josep Maria Pelegrí desitja que Recoder repeteixi com a alcalde

Convergència i Unió aposta perquè Lluís Recoder segueixi liderant la federació nacionalista a Sant Cugat en els propers comicis municipals. Així ho ha manifestat aquest dissabte el Portaveu Adjunt de CiU al Parlament, Josep Maria Pelegrí, en la inauguració del II Congrés Ciutat de Sant Cugat, que organitza la pròpia federació a nivell local. Pelegrí també ha elogiat la tasca de l'alcalde i del seu equip de govern al capdavand de la ciutat.

El portaveu de la Federació nacionalista, Josep Maria Pelegrí, ha demanat aquest dissabte a l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, que es presenti a la reelecció en els propers comicis municipals, que se celebraran l'any vinent. Tot i això, Pelegrí ha dit que aquesta decisió únicament la pot prendre el mateix Recoder. Escoltem Pelegrí.

Josep Maria Pelegrí

Això ho ha de decidir la persona. Però des de CiU és indiscutible que apostem per ell. Desitjem que decideixi el seu futur.


Pelegrí ha fet aquestes declaracions aquest dissabte, en el marc de la inauguració del II Congrés Ciutat de Sant Cugat, que organitza la federació nacionalista. El portaveu ha aprofitat per elogiar la tasca de Recoder i del seu equip de govern al capdavant de la ciutat.

Josep Maria Pelegrí

És una persona que ha estat capaç de transmetre il·lusió i de formar un equip de persones amb capacitat. Seria una estupidesa per part de CiU no comptar amb les millors persones per a Sant Cugat.


En el seu parlament, Pelegrí ha defensat els continguts de l'Estatut que se sotmetrà a Referèndum el proper 18 de juny i ha afirmat que la federació està preparada i il·lusionada per afrontar els comicis autonòmics de la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.