Recoder assegura que a Sant Cugat no hi cap alternativa sòlida a CiU


  • Comparteix:

Lluís Recoder considera que a Sant Cugat no hi ha una alternativa sòlida al govern actual de CiU i que la federació nacionalista és l'única garantia perquè la ciutat segueixi progressant. Així ho ha afirmat en la clausura del segon Congrés de Ciutat organitzat per CiU. Recoder no ha desvetllat encara si es presentarà a la reelecció, tot i que la federació local ha expressat públicament el suport a la seva candidatura.

A un any vista de les properes eleccions municipals, l'alcalde de la ciutat, el convergent Lluís Recoder, considera que no hi ha cap projecte global entusiasmat i amb idees que pugui ser una alternativa a l'actual govern de CiU. Recoder creu que aquest fet encara dóna més solidesa al projecte municipal que ell mateix encapçala.

Lluís Recoder

Ho crec sincerament. Visc l'actualitat de la ciutat, veig les propostes que es fan i no hi ha una alternativa global. No la veig ara i no l'he vist abans. Això dóna una gran fortalesa al nostre projecte.


Durant la clausura del II Congrés de Ciutat que ha organitzat la federació nacionalista, Recoder ha remarcat que un dels principals reptes pel futur és la responsabilitat, tant de l'administració cap a la ciutat com dels propis ciutadans, que han de contribuir, ha dit, a mantenir la ciutat i a implicar-s'hi. L'alcalde ha assegurat que el govern de CiU ha tingut, des dels seus inicis, aquesta responsabilitat envers la ciutat i ha destacat aspectes com la proximitat, el fet de tenir idees i el fet d'haver esdevingut un referent. Per tot això, Recoder considera que CiU 'és la única garantia que això no es torci'.

Lluís Recoder

Aquest projecte ha de continuar i s'ha de, fins i tot, millorar. Som l'única garantia que això no es torci. I cada vegada els hi posem les coses més difícils.


L'alcalde ha remarcat també que aquest és un projecte col·lectiu i ha dedicat un record especial al desaparegut Jaume Tubau i també pel regidor de Comerç i Mobilitat, Josep Romero, que actualment es recupera d'una malaltia. Lluís Recoder no ha aclarit però, si es tornarà a presentar a la reelecció, tot i que des de la federació nacionalista li han expressat total suport.

Pel que fa a possibles escenaris post-electorals, Recoder no ha volgut avançar esdeveniments, tot i remarcar que, des del seu punt de vista, el pacte CiU-ERC ha funcionat bé. L'alcalde no comparteix, en canvi, les veus que apunten cap a una possible socivergència a nivell de Catalunya ni a nivell local, ja que des del seu punt de vista, a data d'avui aquest plantejament no té fonaments reals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.