El ple aprovarà avui l'adjudicació de les obres d'urbanització de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

El ple municipal d'aquest dilluns adjudicarà les obres d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió d'un aparcament soterrat a la zona. El plenari també acordarà, entre d'altres temes, concedir la medalla d'honor de Sant Cugat a títol pòstum al fundador de la Universitat Internacional de la Pau, Frederic Roda.

El ple d'aquest mes de juny portarà a aprovació l'adjudicació de les obres d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió d'un aparcament soterrat a la zona del nou Ajuntament. Els treballs podrien començar abans de l'agost, tot i que l'àrea de Territori declina fixar un calendari a l'espera de pactar els terminis amb l'empresa adjudicatària.

Mercè Conesa és la tinenta d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

Al ple ordinari del 19 de juny portem l'adjudicació de l'obra d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió de l'aparcament. Encara no tenim l'empresa i fins llavors no podrem fixar un calendari.


En l'àmbit de Territori, també es tractarà el text refós del Pla Especial de concreció d'usos a la carretera de Rubí.

D'altra banda, el plenari d'aquest dilluns assignarà els recursos necessaris a l'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació, i portarà a aprovació provisional la modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici 2007.

El ple també acordarà concedir la medalla d'honor de Sant Cugat a títol pòstum al fundador de la Universitat Internacional de la Pau, Frederic Roda.

En l'àmbit d'Educació, es portarà al ple una proposta d'assumpció de compromís de creació de places a llars públiques per a infants de 0 a 3 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.