Jordi Menéndez es perfila com a candidat del PSC a les eleccions municipals


  • Comparteix:

A hores d'ara, ha finalitzat el termini de presentació dels avals per encapçalar la llista electoral del PSC. Jordi Menéndez és, de moment, l'únic candidat que ha recollit el 25% dels avals. Abans de finalitzar la jornada, el primer secretari de la formació, Salvador Gausa, farà públic oficialment el nom dels candidats.

Malgrat que el dia d'anunci coincideix amb la celebració de la sessió plenària, Gausa ha assegurat que avui es coneixerà la identitat dels candidats i es procedirà al registre dels avals.

Tot i que no és oficial, l'actual portaveu Jordi Menéndez es perfila com el cap de llista del partit en els propers comicis. En cas que Menéndez sigui candidat únic, l'assemblea de militants dels dia 26 haurà de donar el seu vistiplau.

Salvador Gausa ha dit que, de donar-se aquesta situació, l'elecció de Menéndez comptarà amb l'aprovació dels militants i simpatitzants. En cas que no es donés el vist-i-plau, Gausa ha explicat que passaria, tot i que considera que aquesta opció és improbable:

Salvador Gausa

En cas que l'únic canddiat no rebés l'aprovació de la militància s'obriria un procés de consultes per a triar un altre candidat


A partir de demà, el candidats o candidats iniciaran la campanya de promoció fins el dia 25 de setembre. De moment, Jordi Menéndez ha convocat una roda de premsa demà al matí per a donar compte dels avals de la seva candidatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.