ERC reclama avançar en l'acceptació social de l'homosexualitat


  • Comparteix:

ERC vol avançar en l'acceptació social de l'homosexualitat. Coincidint amb la proximitat del Dia de l'Orgull Gai, els republicans reclamen que no es discrimini cap persona per la seva orientació sexual. A través d'un manifest, Esquerra subratlla els avenços que ha comportat el nou Estatut i carrega contra el PP, Unió Democràtica i l'Església espanyola pel que qualifiquen de 'manifestacions homòfobes'.

La formació independentista considera que s'ha avançat en el reconeixement dels drets dels homosexuals. ERC ha posat com a exemple les reformes que permeten els casaments entre persones del mateix sexe i la possibilitat d'adoptar criatures. Els republicans també han destacat l'avenç en la no-discriminació sexual que recull el nou Estatut.

Marc Sans és membre de la comissió de Joventut i Polítiques Socials d'ERC.

Marc Sans

L'Estat recull per primera vegada de forma explícita la no-discriminació per l'orientació sexual.


ERC considera, però, que cal avançar en l'acceptació social de l'homosexualitat. En aquest sentit, els republicans asseguren que cal avançar en una educació igualitària que respecti les diferències d'orientació sexual.

La formació independentista considera que la societat continua avançant, malgrat les reaccions 'homòfobes' del PP, Unió Democràtica i l'Església espanyola. Escoltem Marc Sans

Marc Sans

Aquest procés no ha estat fàcil perquè hem rebut atacs dels partits retrògrads.


El Dia de l'Orgull Gai se celebra el 28 de juny. La diada commemora la revolta d'un grup de gais, lesbianes i transsexuals contra la policia de Nova York arran d'unes detencions motivades per l'orientació sexual dels afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.