Josep-Lluís Carod-Rovira inaugura avui la nova seu d'ERC a Sant Cugat


  • Comparteix:

El secretari general d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira,està visitant en aquests moments Sant Cugat per inaugurar el nou local del partit republicà a la nostra ciutat. El portaveu del partit i diputat al Parlament d'ERC, Joan Ridao, i el Secretari Nacional, Xavier Vendrell, acompanyen Carod-Rovira en la seva visita.

Josep-Lluís Carod-Rovira visita Sant Cugat pocs dies desprès de l'agre batalla política que es va iniciar quan el diari ABC va anunciar la seva entrevista amb el líder de Batasuna, Arnaldo Otegui. Carod-Rovira, que va reconèixer la veracitat de la notícia de l'ABC i va admetre que perseguia l'objectiu que ETA deixés d'atemptar a Catalunya, ha rebut tota mena de crítiques, especialment per part del PP i del PSOE, tot i que també les ha rebudes des de les files del PSC i d'ICV.

L'acte d'inauguració del nou local d'ERC a Sant Cugat s'iniciarà a dos quarts de nou del vespre. El nou local està situat als baixos del carrer Roselló número 11.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.