Recoder no repetirà com a parlamentari de CiU


  • Comparteix:

La santcugatenca Mercè Conesa és una de les candidates de la nostra comarca a formar part de les llistes per a les properes eleccions catalanes

La santcugatenca Mercè Conesa és una de les candidates de la nostra comarca a formar part de les llistes per a les properes eleccions catalanes

L'alcalde i actual parlamentari de CiU, Lluís Recoder, no optarà a la reelecció com a diputat de la federació nacionalista a les properes eleccions de la tardor. Recoder assegura que, després de 20 anys, és moment de deixar pas a noves cares perquè puguin ocupar un escó a la cambra catalana. Una d'aquestes cares podria ser la de la santcugatenca Mercè Conesa, que ha estat escollida per ser una de les candidates de la nostra comarca per anar a les llistes de CiU.

L'assemblea comarcal de CDC del Vallès Occidental Sabadell ha escollit ja la terna de persones que elevarà a la direcció del partit perquè formin part de la llista a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Concretament es tracta de la tinenta d'alcalde santcugatenca, Mercè Conesa, l'exalcalde de Castellar, Lluís Maria Corominas, i l'alcaldessa de Polinyà, Assumpta Marquès.

L'alcalde de Sant Cugat i actual parlamentari de CiU, Lluís Recoder, ha declinat, en canvi, presentar-se a la llista. Recoder ha explicat que després de 20 anys sent diputat ha arribat el moment de deixar pas a cares noves i dedicar-se plenament a l'alcaldia de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Fa 20 anys que sóc diputat i vaig pensar que de moment ja n'hi havia prou, que era bo que s'incorporessin altres persones. Jo m'estimo més dedicar-me a l'alcaldia de Sant Cugat


Recoder s'ha felicitat, en canvi, de la decisió de l'assemblea comarcal de proposar el nom de Mercè Conesa, assegurant que si anés a les llistes seria molt bo per Sant Cugat i pel país.

Lluís Recoder

No tinc cap mena de dubte que si la Mercè Conesa anés a les llistes del Parlament seria molt bo per Sant Cugat i molt bo pel conjunt del país. És un gran actiu de CDC a Sant Cugat, una gran tinenta d'alcalde i una persona amb una gran formació i honestedat personal


Ara, l'assemblea comarcal de CDC de Vallès Occidental de Terrassa proposarà 3 persones més i aquests 6 noms s'elevaran a la direcció del partit, que és qui decidirà si els incorpora finalment a les llistes i en quina posició. Recoder ha recordat però que gairebé cap comarca té 3 diputat, com és el cas actual del Vallès Occidental, i ha apuntat que és difícil que aquest fet es repeteixi.

L'òrgan encarregat de confeccionar la llista electoral de CiU és el comitè executiu nacional i finalment, és el consell nacional qui té l'última paraula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.