El vocal de CiU a l'EMD Francesc Cardoner acusa el govern de Valldoreix de ser una 'dictadura'


  • Comparteix:

El vocal de CiU a l'EMD Francesc Cardoner ha acusat el govern de Valldoreix de ser una 'dictadura renovable' cada quatre anys i comparable amb el franquisme. En la Junta de Veïns d'aquest dijous, Cardoner ha carregat durament contra la Candidatura Catalanista i de Progrés i ha dit que no respecta la democràcia. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha cridat a l'ordre el vocal de l'oposició i ha acabat aixecant la sessió abans d'hora.

La Junta de Veïns de l'EMD d'aquest dijous ha servit per pujar un grau més la crispació entre el govern de Valldoreix i el principal grup de l'oposició. El vocal de CiU Francesc Cardoner s'ha queixat del fet que el govern de l'EMD rebutgi totes les propostes que presenta la federació nacionalista, i en una dura intervenció ha acusat el govern de Montserrat Turu de ser una 'dictadura pitjor que la de Franco'.

Francesc Cardoner

Aquí hi ha una dictadura que es renova cada 4 anys. Això no és democràcia! Franco creia que feia el bé d'Espanya, i vostès creuen que fan el nostre bé. No ens sentim respectats. Això no ho feia ni en Franco!


La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha cridat a l'ordre a Cardoner i davant les interrupcions del vocal de CiU -que s'ha queixat d'un greuge comparatiu entre govern i oposició en el repartiment del temps d'intervenció-, ha acabat aixecant la sessió abans de votar la moció que s'estava debatent.

Montserrat Turu

Senyor Cardoner, abandoni el ple, no admeto aquesta falta de respecte. No s'aixeca? Doncs respecti el ple! S'aixeca el ple.


Des de l'equip de govern, el vocal d'ERC Narcís Clavell ha censurat públicament les paraules de Francesc Cardoner i ha dit que no accepta l'acusació de dictadura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.