L'Ajuntament i la Universitat Catalana d'Estiu signen un conveni de col·laboració


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) han signat un conveni de col·laboració de 600 euros que s'invertiran en beques per a santcugatencs que vulguin assistir-hi. El consistori formalitza amb aquest acord el seu suport amb la UCE que se celebra cada mes d'agost, des de fa 38 anys, a Prada de Conflent, a la Catalunya Nord.

La localitat rossellonesa de Prada de Conflent acollirà la 38a Universitat Catalana d'Estiu del 16 al 25 d'agost. Els tres primers santcugatencs que s'inscriguin tindran la possibilitat de beneficiar-se d'una beca de 200 euros per poder assistir-hi gràcies al primer conveni de col·laboració que han signat l'Ajuntament i aquesta universitat.

Segons l'alcalde, Lluís Recoder, la UCE ha estat sempre un lloc de debat social, científic i de divulgalció d'allò que passa en els territoris de parla catalana des de l'època de repressió franquista fins a l'actualitat. Recoder ha puntualitzat que l'Ajuntament ha volgut fer una aportació econòmica 'simbòlica' per garantir la continuïtat de la universitat pradenca.

Lluis Recoder

Hem volgut unir simbòlicament la ciutat amb la UCE mitjançant una aportació econòmica per assegura la continuitat de la universitat.


De la seva banda, el vice-president de la UCE, Jordi Sales, ha assenyalat que l'objectiu del curs d'estiu és vehicular la vida d'estudi de tots els universitaris dels Països Catalans amb els problemes habituals que plantegen les societats avançades, com per exemple, la divisió del territori, en l'edició anterior, o 'L'economia dels Països Catalans', aquest any. Sales ha remarcat que gràcies a aquest conveni de col·laboració els santcugatencs podran participar en aquest debat social.

Jordi Sales

Esperem que aquestes beques ajudin als santcugatencs a partipar en diàleg entre la vida universitària dels Països Catalans i els problemes que com a ciutadans tenim per resoldre.


Recordem que la Universitat Catalana d'Estiu se celebrarà a partir del proper 16 d'agost a Prada de Conflent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.