Marina Geli diu que el primer balanç del nou servei d'ambulàncies és positiu


  • Comparteix:

La consellera de Salut, Marina Geli, fa una primera valoració positiva de l'entrada en funcionament del nou servei de transport sanitari urgent separat del servei de transport sanitari programat. Segons la consellera, quan encara no fa un mes de l'entrada en vigor d'aquesta mesura, sembla que s'ha detectat una millora del servei.

El passat 1 de juliol va entrar en funcionament aquest nou servei de transport sanitari urgent, que a diferència del que passava fins ara, funciona de forma totalment independent al transport sanitari programat. Això ha suposat que a la nostra ciutat hi hagi permanentment 2 ambulàncies de suport vital bàsic que es dediquen exclusivament a atendre emergències.

De moment, i a l'espera de poder fer una valoració més a llarg termini, la consellera de Salut ha fet un primer balanç positiu de la mesura, assegurant que fins ara no s'ha detectat cap empitjorament del servei sinó tot el contrari, sembla que s'ha detectat una millora.

Marina Geli ha afegit que el nou servei encara està en una fase d'implantació de gran complexitat però ha remarcat la importància que s'hagin separat les emergències del transport sanitari programat.

Marina Geli

La valoració inicial és positiva, estem en una fase d'implantació amb tots els canvis que comporta, però no sabem que hi hagi hagut un empitjorament sinó tot el contrari


En aquest mateix sentit, la consellera ha remarcat també que actualment tots els vehicles destinats a emergències estan centralitzats des d'una única centraleta, fet que permet saber on està cada vehicle. D'aquesta manera, també hi ha la possibilitat de destinar, si cal, una altra unitat provinent de les poblacions més properes en cas que fos necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.