El santcugatenc Joan Recasens ocuparà el número 20 a les llistes electorals de CiU per l'1 de novembre


  • Comparteix:

El polític d'UDC ha expressat la seva satisfacció per poder tenir la possibilitat de treballar pel seu país i per la seva ciutat des de la Cambra catalana

El polític d'UDC ha expressat la seva satisfacció per poder tenir la possibilitat de treballar pel seu país i per la seva ciutat des de la Cambra catalana

El santcugatenc Joan Recasens anirà de número 20 a la llista electoral de CiU per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Recasens ha estat escollit per àmplia majoria per ser el representant d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) de la nostra comarca a la cambra catalana. El santcugatenc ha assegurat que el seu objectiu és poder treballar pel país però també per la nostra ciutat des d'aquesta institució.

Després d'haver estat escollit per ser el representant d'UDC de la nostra comarca a la candidatura electoral de CiU, l'Assemblea Intercomarcal de Barcelona Comarques del partit ha ratificat el nom de Joan Recasens per àmplia majoria. D'aquesta manera, el santcugatenc anirà de número 20 a la llista electoral de la província de Barcelona, una posició que li assegura amb molta probabilitat poder ocupar un escó a la cambra catalana durant la propera legislatura.

Recasens ha assegurat que és un 'honor' poder formar part del Parlament de Catalunya i ha afegit que el seu objectiu és treballar pel país però també per la nostra ciutat. En aquest sentit, ha manifestat l'esperança de poder-ho fer 'a prop d'un govern que sigui més sensible que l'actual a les necessitats de Sant Cugat'.

Joan Recasens

Això permet estar a prop del govern del nostre país, i a part de tenir l'obligació de treballar pel país, és evident que en el meu cas tinc i tindré sempre una debilitat pel meu poble, i si puc incidir en alguna cosa que pugui beneficiar Sant Cugat, ho faré


Tant el president local d'UDC com el president comarcal de Barcelona Comarques han manifestat la seva satisfacció per l'elecció de Joan Recasens. En representació de la comarca, Jaume Riera, ha volgut destacar l'experiència i la trajectòria política de Recasens, tant dins del partit com a l'Ajuntament i a la Diputació de Barcelona, afirmant que l'avalen plenament.

Jaume Riera

Té una experiència àmplia en el món de la política, on va ingressar molt jove. Ha ocupat càrrecs a nivell del partit, també d'institucions en diverses regidories, per tant té la formació adequada, i com a president intercomarcal coneix molt bé el territori


Joan Recasens és actualment el president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques d'UDC i ocupa el càrrec de tinent d'alcalde de Serveis Territorials i Presidència a l'Ajuntament de Sant Cugat. A més, és diputat provincial a la Diputació de Barcelona.

Ara, la decisió que el santcugatenc formi part de les llistes de CiU a les properes eleccions catalanes haurà de ser ratificada pel comitè de govern del partit, i finalment, seran els màxims òrgans de la federació nacionalista els qui acabin de tancar aquesta candidatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.