Recasens qualifica de 'bestiessa' i 'burrada' la petició de dimissió de Tubau feta pel PSC


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens, ha qualificat de 'bestiessa' i 'burrada' la petició de dimissió del regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau, que han fet els socialistes. Recasens ha dit que el sorpen la petició del PSC quan aquest és l'any que s'estan fent més inversions en instal·lacions esportives.

Joan Recasens ha dit no entendre l'actitud dels socialistes ni la petició que han fet de dimissió de Jaume Tubau. Segons el tinent d'lacalde de la Presidència, els retards a les obres d'instal·lacions esportives són hipotètics però no reals.

Joan Recasens

Sembla mentida que el PSC vagi dient bestiesses d'aquest tipus en l'any que s'estan fent més inversions en instal·lacions esportives


Joan Recasens ha dit que l'únic que aconsegueix el PSC amb la seva actitud és perdre credibilitat. El tinent d'alcalde creu que el PSC pateix de 'ceguessa, 'miopia' i 'desesperació' perquè no veu tot el que s'està fent a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.