El PSC acusa Recoder d'intentar desinflar l'acció de govern de la Generalitat


  • Comparteix:

El PSC acusa Lluís Recoder d'intentar 'desinflar' l'acció de govern de la Generalitat quan critica les inversions que el govern català ha fet a la ciutat. El portaveu socialista, Salvador Gausa, assegura que, a diferència dels anteriors governs de CiU, els últims anys s'ha apostat clarament per les polítiques socials.

Els grup municipal socialista ha fet balanç de les inversions que, des dels diferents Departaments de la Generalitat, s'han fet els últims tres anys en benefici de la nostra ciutat. Segons el seu portaveu, Salvador Gausa, s'ha seguit una política molt ambiciosa pel benestar de les persones que contrasta, en canvi, amb l'intent constant de l'alcalde per minimitzar l'acció de govern:

Salvador Gausa

Sempre ens ha sorprés que, després d'aquesta obra social realitzada, l'alcalde hagi volgut desinflar aquesta acció de govern


Salvador Gausa ha subratllat especialment les inversions que la Generalitat ha fet en els àmbits educatius, sanitari, de seguretat i i infrastructures, que a Sant Cugat es concreten, per exemple, en la construcció de dues noves escoles, un institut i la nova comissaria dels Mossos. Segons Gausa, les polítiques de la Generalitat han estat netament socials:

Salvador Gausa

El PSC té com a prioritat les polítiques socials i a les persones. A la Generalitat ho ha plasmat i el PSC és responsable de la seva part, però també del conjunt


Segons Gausa, el PSC mantindrà en futurs governs aquest compromís per les polítiques per les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.