Berta Rodríguez defensa la separació església i Estat


  • Comparteix:

Berta Rodríguez defensa la independència de l'església catòlica davant la intromissió dels polítics i denuncia el laïcisme de l'actual govern de la Generalitat. La portaveu del PP de Sant Cugat critica Jordi Pujol per haver demanat que els bisbes catalans fessin bandera del nacionalisme.

La portaveu del Partit Popular a Sant Cugat ha criticat durament les paraules de l'ex-president de la Generalitat Jordi Pujol, quan reclamava als bisbes catalans un discurs més nacionalista. Rodríguez considera que l'església és independent i no es pot pretendre que es posicioni quan és nacionalista i que calli quan no ho és.

Berta Rodríguez

L'església és independent i el que no es pot pretendre és que l'església es posicioni només quan és nacionalista.


La també presidenta comarcal del PP ha denunciat el laïcisme que considera s'està intentant imposar a Catalunya i a Sant Cugat. Rodríguez ha defensat l'estat aconfessional, amb llibertat de culte, però alerta que no s'han d'oblidar els orígens cristians d'Europa:

Berta Rodríguez

Critiquem molt el laicisme que el bipartit intenta imposar a Catalunya i que també s'ha intentat imposar a Sant Cugat arrel d'una moció de censura d'Iniciativa


D'aquesta manera, la portaveu local del PP ha reafirmat les declaracions del secretari general del popular al Congrés, Jorge Fernández Díaz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.